Forbidden

“You don't have permission to access /wp-comments-post.php on this server.”

Naslov me strefio kad sam kod blogerke Senorita Bandita htio da pojasnim moj dojam

Istina je da zena bolje razumije zenu,zeninu psihu, pa sam tim razumijevanjem i pisao gornji komentar ocekujuci potvrdu mog dojma.Naravno,bosanska dijaspora je ogorcena sa terorom Arkana i arkanovaca po Bosni.Tim povodom je obiljezena i Cecana pa joj je pristup po svjetskim scenama ogranicen.Ona nosi SVOJ KRIZ uspijeha a utjehu trazi u svojoj nacifikaciji nacije.Mislim da je ovako…ukratko.
p.s.Nemam ja sta traziti kod Cecane i od Cecane
Za razliku od savjeta Alispahica i njegove mrznje spram Islamu(vjerujte mi na ovu rijec jer imam negdje zabiljezene njegove komentare na ovu temu) ovako Simon Cowell (svjitom poznat covjek)uziva u talentima bez obzira na vjeru,odjecu i kulturu

Svakako je Ramazan ublizu i duhovno cistiliste na pragu

https://www.youtube.com/watch?v=k3pKyZelUVs———–Murottal Merdu Variasi Terbaru 2023 Surah Al-Adiyat

10 komentara

 1. Pa ne znam da li on ima nešto protiv Islama, ja nemam ništa ni protiv ijedne vjere, imam samo protiv hodža i popova koji pametuju ljudima, a kod njih u kući najveći problemi.Zlatno pravilo, meti ispred svojih vrata.

  Imam nešto i protiv vjernika koji su vjernici na baterije. Ne može vjera očistiti pogano srce. To ljudi trebaju znati.

 2. Drago srce…nije ono ,srce, pogano vec je pogana misao koja opogani srce.
  Eto,pogledaj ovo dijete i vidi sta si napisala o srcu.
  Moje srce govori mojim fotkama koje su prezent moje avlije.Metaljka ne stvara ako cisti.
  Necu sa tobom ulaziti u pojmove kao sto su vjera i vjernik.Inace sam nulte grupe a mi nultasi ne volimo politicke rasprave.
  Evo ti bozanstveno srce ovog djeteta u mom gornjem javljanju.

 3. Postovani,

  Ovde adminstrator blogger.ba. Ta poruka moze izaci ukoliko se slucajno neka rec u vasem komentaru poklapa sa nasim spam filterom, postoji filter na odredjene kljucne reci da bismo imali ciste komentare od spama i moguce je ponekad da validan komentar zakaci filter. Dakle nije nista namerno, ukoliko se nesto slicno desi ponovo, pisite nam na support ovde u panelu ili na info@blogger.ba pa cemo zajedno resiti problem i naci kljucnu rec i izuzetu vasu IP adresu iz filtera. Hvala Vam na razumevanju.

Komentariši