(…)dok dobrom namjerom ne udjete ,zajedno smenom,u Mojsijev stap u kojem je zmija opsjenara i zavrsimo u posasti zla.Upamti me:respekt je u korijenu ljubavi a respekta nema bez razuma pa tako ni voljeti ne moze nerazuman.Covjek bez ceznje i zelje za sinhronim potrebama metabolizma vise nije covjek.To je mejt koji nije svjestan svog mrtvila niti te smrtne velicine u njemu kao zgrudvanom meteoritu..(H.D)

Covjekom se objasnjava ljubav,to je upriliceno i ovdje,dok je sila ljubavi neobjasnjena u covjeku niti samo ona,ljubav,moze covjeka objasniti jer to nije materija iz informacije vec sama Informacija kroz neuhvatljivi prizori sna, ceznje ,straha od zivota i zivota strah kojih se sjecas i javom dokazujes tako da se prepoznas ili ne prepoznas .Cinimo kako umijemo ,znamo i zelimo prihvatajuci mogucnost izvjesnosti.Vidim da komenatori daju misli bozije u kovceg ljudske psihe poistovjecuju psihu sa bozijom reinkarnacijom u covjeku bjezeci od duse.Nakarada covjece! Po tom ,i njima,Bog daje pravo zloj psihi da objasnjava svoju ljubav dok jede dobro za svoj opstanak.

Zadah vjecitog a ponavljanje kao ucenje——————Oprostiti lesu na aromi dok se uvlaci u sve pore ljudskog metobolizma jeste i najveca kazna lesiranom covjeku.Kazna jeste ali…nada u bolje,od lesa, nije.(h.d)

Naopako! Sve je naopako! I to naopako rodi sa opakim. Ne moze se JA POSTOJIM na ovakav nacin tumaciti.NE MOZE! Suludo je davati ludosti publicitet a to se cini.Publikacija ludosti radja neminovnost ludosti i kod najrazumnijih.Kada jednom Plebs bude publikovan sa nastranostima pojedinaca ,bilo vladajucih bilo neostvarenih smetljara,Tada se nastranost siri shodno zarazi jer se publikacija daje kao stepenik do zaraznosti a nikako kao lijek(h.d)12.travnja 2014g.

Nije nas tesko pronaci koliko nam je tesko sebe pronaci.LUTAMO od nemila do nedraga pokusavajuci spoznati sebe i ono ljubljeno u nama.Oticanjem se otimamo tihom izvoru koji nas daje nemocnim da u saznanju oticanjem nestajemo.Zauvijek i nepovratno. Sudbina nas kroji trazeci sebe u nasoj istovjetnosti.Pamet nasa karmi je sluga i neznanje nas topi kao zar led.Kapljama se sastavljamo i trazimo sta smo bili ili mogli biti a danas nismo.Nikad dovrsena ,ljudska,prica o sudbini ili predodredjenosti koja ispostavlja ono sto MORA biti.Slicno proklestvu u koje ne vjerujem jer tako hocu da vjerujem(h.d

Komentariši