Covjece bosanski…kako je moguce da covjek zivi harmoniju ako tajno pise ,i zivi,zivot materijalizma prepun prizemnosoti iz vladavine boga Had-a -nefsa a javno se trazi u duhovnom svijetu kroz prozimanje

Sasvim moguce i…uistinu je to okvir za uspijeh slican amoralnim bogomoljcima koji pljackaju narod da bi dijelili sadaku opljackanom.

Naime,u slucaju doticne mogucnosti harmonije postoje dijelovi cjeline koji se usaglasavaju da bi jedno drugom dalo UPOTREBU slicno sablji u ruci Sjecokoze a NIKAKO kao miris Jasmina i cvijet Jasmina.Sve je to karakterom ,pripadajucim umom i Mocnosti predodredjenje …drama ljudska…pisala je nauka a sam ponesto pisem od spoznatog.

Sa svojim iskustvom,i nesto logike sto imam ,tvrdim da je to karta kojom je kupljen ulaz u svijet gdje je moralnim ljudima nemoguce uci jer su casni ljudi naprosto stepeniste ovih Apokalipticar-a dok gaze ka svom odredistu.

Dakle…pitanje je: Blogerasica &Silence JESTE isto sto i Emina i obratno ili NIJE?

-Silence

Skidaj se s kurca

Objavljeno 19. Oktobra 2023. od strane Silence / 6 komentara

Emina:

Emina sa pjesmom

Jesno…Emina trazi tijelo i to je neprikosnoveno prepoznato kroz Stulic ev angazman u komponovanju.

To nije nesto,seks, sto nije za covjeka .Naprotiv! Medjutim…pljackati suzu iz ljudskog oka zarad svoje narcisoidnosti i seksualne opcinjenosti jeste neprihvatljivo za covjeka.

Komentariši